klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Emmen

Het Japanse automerk Mitsubishi staat erom bekend hoogwaardige auto’s te produceren. De auto’s van Mitsubishi zijn niet alleen comfortabel, maar leveren ook goede prestaties op de weg en zien er bovendien professioneel uit, zowel van binnen als van buiten. Wilt u in een hoogwaardige auto met lange levensduur investeren? Dan kunt u het model ASX van Mitsubishi aanschaffen om uzelf en uw gezin te vervoeren. 

De kenmerken van de hoogwaardige auto

De ASX van Mitsubishi is een comfortabele, betrouwbare en veilige auto met Active Stability en Traction Control (ASTC), Hill Start Assist (HSA), 16 inch stalen velgen, zuinige LED achterlichten, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, airconditioning, multi-mode keyless entry systeem met twee verschillende zenders, elektrisch bedienbare ramen en een radio-cd-mp3-speler. Het gaat om een complete auto, die u eventueel nog met opties naar wens uit kunt breiden tot een nog completer model van de auto. 

Nieuwsgierig geworden naar de auto door het lezen van bovenstaande kenmerken? Kom dan naar Autobedrijf Koop Doorten, officieel dealer van Mitsubishi. Door naar de showroom in Hoogeveen nabij Emmen te komen, kunt u de auto zelf zien en uiteraard testen. Na het maken van een proefrit in deze hoogwaardige auto, weet u zeker of deze auto wel of niet bij u past. 

Autobedrijf Koop Doorten: betrouwbaarheid, ervaring en service

Autobedrijf Koop Doorten is een gerenommeerde autodealer in Hoogeveen, in de buurt van Emmen. Betrouwbaarheid, jarenlange ervaring en service staan hoog in het vaandel bij deze dealer en dit merkt u als klant meteen. Niet alleen voor een goed advies gaat u naar deze autodealer, maar ook voor de beste service zowel voor als na de koop gaat u naar Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.