klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Hoogeveen

De Mitsubishi ASX is een bekend model van het Japanse automerk dat in het jaar 2010 officieel op de markt kwam. Enkele jaren later werd de auto verbeterd, waarbij onder andere de voorzijde er anders uit kwam te zien. Het is een populaire auto, onder andere omdat de auto hoog comfort biedt en tegelijkertijd goede prestaties kan leveren op de weg. Wilt u een nieuwe auto aanschaffen? Investeer dan in kwaliteit door de Mitsubishi ASX in Hoogeveen te kopen. 

Een auto met een lange levensduur

Een auto van hoge kwaliteit rijdt niet alleen prettiger dan een auto die van minder goede kwaliteit is, maar gaat bovendien langer mee. Door in dit model van Mitsubishi te investeren, weet u zeker dat u in de toekomst investeert. De hoogwaardige auto gaat namelijk vele jaren mee, ook als u de auto iedere dag gebruikt en regelmatig lange afstanden aflegt. De ideale auto voor gezinnen, maar ook voor zakenmannen en andere professionals die veel moeten reizen en dit in een veilige en comfortabele auto willen doen. 

Ook als u een tweedehands auto aanschaft, weet u zeker dat u vele jaren van uw investering profiteert. Tweedehands auto’s van andere automerken gaan niet altijd even lang mee, maar bij occasions van Mitsubishi is dit zeker wel het geval. 

Een ervaren dealer in Drenthe? Bezoek Autobedrijf Koop Doorten

Zoekt u een betrouwbar dealer in Emmen, Meppel of Hoogeveen? Autobedrijf Koop Doorten is een betrouwbare dealer in Hoogeveen in de provincie Drenthe. Door uw nieuwe auto bij deze dealer aan te schaffen, weet u zeker dat u een hoogwaardige auto met een lange levensduur krijgt. Meer weten over deze dealer of het aanbod van het autobedrijf? Neem dan contact op en laat al uw vragen beantwoorden.