klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Life

mitsubishi-asx-life-koop-doorten

De comfortabele Mitsubishi ASX met dynamisch design is er nu in de Life uitvoering. Deze zeer complete uitvoering is voorzien van extra functies in het interieur en exterieur.

De Mitsubishi ASX nu nóg completer

De nieuwe versie van de Mitsubishi ASX is verkrijgbaar in dezelfde kleuren, waaraan de kleur D06 Lightning Blue (metallic) exclusief is toegevoegd. Het uitrustingsniveau van de Intense versie van de SUV is voor deze speciale uitvoering met de volgende functies uitgebreid:

U koopt deze exclusieve versie bij Autobedrijf Koop Doorten

Ook de Mitsubishi ASX Life koopt u veilig en vertrouwd bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen. Als officiële Mitsubishi dealer bieden wij u deze en andere auto’s van dit krachtige automerk. Wilt u meer weten over deze robuuste en comfortabele Mitsubishi of een van onze andere modellen, bel ons dan op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur of op zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur via telefoonnummer 0528-267425. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl. Wij beantwoorden deze dan zo snel mogelijk. Wilt u een bezoekje brengen aan ons autobedrijf te Hoogeveen, dan vindt u een routebeschrijving op onze website.

Meer weten?