klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Life Hoogeveen

mitsubishi-asx-life-koop-doorten

De toch al zo complete Mitsubishi ASX Entry met onder andere regensensor, cruisecontrol, Keyless Operation System en achteruitrijdcamera, heeft nu een opvolger: de Life. Dit model is voorzien van nog meer functies. Dit nieuwe model is zowel in benzine- als dieselvariant beschikbaar.

Functies van de Mitsubishi ASX Life

De SUV heeft een krachtige uitstraling dankzij de chromen accenten en het Dynamic Shield. Details zoals de haaienvin antenne en geïntegreerde richtingaanwijzers in de buitenspiegels zorgen voor een subtiele afwerking. Het interieur biedt ruimte en comfort aan de inzittenden en is voorzien van glazen panoramadak met LED interieurverlichting. De extra’s ten opzichte van de voorgaande Intense versie zijn als volgt:


De Cleartec benzine variant van deze auto heeft een fiscale prijs van €25.400,- en een all-in consumentenprijs van €26.290,-. De 1.6 DiD diesel variant heeft een fiscale prijs van €29.990,- en een all-in consumentenprijs van €30.880,-.

Meer informatie over de Mitsubishi ASX Life?

Autobedrijf Koop Doorten is officieel Mitsubishi dealer in Hoogeveen en wij helpen u dan ook graag bij de aankoop van dit zeer complete model. Uiteraard zijn wij aangesloten bij Bovag en bieden graag de bijbehorende service van hoogwaardige kwaliteit. Kijk gerust op onze website rond voor deze en andere modellen, of bekijk onze diverse occasions. Voor meer informatie over deze en andere auto’s kunt u ons op werkdagen tussen tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur bellen op telefoonnummer 0528-267425. Of stuur ons een e-mail via info@koopdoorten.nl. Even langs komen mag ook altijd, kijk voor een routebeschrijving op de website.