klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi auto kopen Drenthe

Bent u op zoek naar een nieuwe Mitsubishi? Bij Autobedrijf Koop Doorten bent u aan het juiste adres. Van het nieuwste model Eclipse Cross tot de ASX, wij zijn de beste en voordeligste dealer van Drenthe. Lees snel verder en ontdek waarom u voor dit merk zou moeten kiezen en welke voordelen wij u als dealer aan kunnen bieden. 

Innovatief en vooruitstrevend

Al sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw timmert het Japanse merk Mitsubishi aan de weg om auto’s op de markt te brengen die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen. Innovatief en altijd vooruitstrevend worden de verschillende modellen als eerste voorzien van de nieuwste technische hoogstandjes. De Lancer station was bijvoorbeeld het eerste model met 4WD, terwijl het bedrijf ook de eerste was die in 2000 met een dieselinjectiemotor en bezine-injectiemotor op de proppen kwam. 

Voor ieder segment het juiste model Mitsubishi

Ongeacht of u nu op zoek bent naar een mini of een bedrijfswagen, dit merk heeft een breed spectrum aan verschillende modellen. Alle modellen zijn voorzien van de nieuwste gadgets en technische hoogstandjes, zonder daarbij de veiligheid van u en uw passagiers uit het oog te verliezen. 

Mitsubishi kopen in Drenthe 

Bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen vindt u zowel nieuwe als occasions in verschillende prijsklassen. Ongeacht of u nu het allernieuwste model zoekt, de sportieve Eclipse Cross of de krachtige L200, wij hebben talloze modellen in de showroom staan. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van inruil, verkoop en aankoop.

Meer weten?