klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi autodealer Drenthe

Mitsubishi heeft de laatste jaren een aantal mooie nieuwe auto’s uitgebracht. Van ruime SUV tot compacte cross-over, heeft het merk alles te bieden voor de sportieve bestuurder. Dus of u nu op zoek bent naar een strak ontworpen auto waarmee u gemakkelijk dagelijks door de stad manoeuvreert, of voor een stoere SUV waarmee u meer dan alleen de directe omgeving kunt verkennen: Mitsubishi is de auto voor u. U koopt de verschillende modellen van het merk bij Autobedrijf Koop Doorten in Drenthe.

Een ruime keuze aan Mitsubishi auto’s

Wij adviseren u als Bovag dealer graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u de keuze maakt voor de juiste auto. Wilt u bijvoorbeeld naast ruimte en optimaal rijdcomfort een voordelige keuze maken? Dan is de ASX Connect Pro een prima optie. Bent u op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, dan kiest u voor de Eclipse Cross, die dit najaar nog verschijnt en direct bij ons verkrijgbaar zal zijn. Dit model beschikt onder andere over het nieuwe infotainment-systeem SDA met head-up display, waarmee u uw iPhone aan uw auto koppelt en een scala aan apps handsfree kunt gebruiken. En ook qua design mag dit nieuwe model er zijn: de auto heeft een kubistische achterzijde met een LED-remlicht over de hele breedte en is uitgevoerd in een intense dieprode kleur.

Autobedrijf te Drenthe

Autobedrijf Koop Doorten is gevestigd in Drenthe en biedt u als Bovag dealer de service en vertrouwdheid van een lokaal bedrijf. Neem voor meer informatie over bovengenoemde en andere auto’s vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0528-267425, op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, naar info@koopdoorten.nl. Of kom eens langs in onze showroom in Hoogeveen. Kijk direct op de website voor een routebeschrijving.

Meer weten?