klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi auto kopen

Mitsubishi heeft door de jaren heen al veel mooie modellen geïntroduceerd, de één handig om de enorme ruimte en rijdcomfort, de ander vooral robuust en energiezuinig. Een betrouwbare auto van het merk Mitsubishi koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen, Drenthe.

Mitsubishi ASX Connect Pro

De verschillende modellen van Mitsubishi

De vervoersmiddelen van dit gerenommeerde automerk zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en zorgen ervoor dat u comfortabel en stijlvol van A naar B komt. Wij hebben ons als autobedrijf gespecialiseerd in de series van Mitsubishi. Om u te helpen bij het beslissen voor een bepaald model van het merk, kunt u terecht bij onze ervaren medewerkers. Om u alvast te informeren over de mogelijkheden, hebben we de series vast voor u onder elkaar gezet:

Meer weten?

Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen te Drenthe

Als officiële Bovag dealer zijn wij gespecialiseerd in dit automerk. Naast de nieuwste series kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijke occasions. Heeft u interesse in een van bovenstaande auto’s of wilt u graag meer informatie, maak dan direct een afspraak via het contactformulier, of kom langs in onze showroom in Drenthe. Een routebeschrijving vindt u tevens op onze website.