klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi dealer Assen

Voor een gespecialiseerde Mitsubishi dealer nabij Assen en omgeving bent u bij Koop Doorten aan het juiste adres! Dagelijks voorzien wij verscheidene klanten van een passend advies bij de aanschaf van een nieuwe auto of occasion, evenals dat we u graag helpen bij het onderhouden van uw huidige auto. Denk aan het standaardonderhoud, een APK-keuring en soortgelijke diensten. Modellen van Mitsubishi die u terugvindt in ons assortiment zijn onder meer de Mitsubishi Space Star, de Mitsubishi Outlander PHEV, de Mitsubishi L200 en de Mitsubishi Pajero. Welk model van Mitsubishi krijgt uw voorkeur? Samen zoeken we naar de meest geschikte auto voor u.

Passend advies van gespecialiseerde Mitsubishi dealer nabij Assen

In de afgelopen jaren hebben wij als erkende Mitsubishi dealer nabij Assen en omgeving een ruime ervaring opgedaan in het verkopen en onderhouden van verschillende modellen van Mitsubishi. Zo kunnen we u niet alleen wat vertellen over de verschillen in het uiterlijk van deze modellen, maar ook over de overige specificaties. Denk aan de kracht van de motor, de cilinderinhoud, enzovoorts. Op basis van uw persoonlijke wensen, geven we u graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. 

Wilt u bijvoorbeeld een model van Mitsubishi met een hoge instap? Geeft u de voorkeur aan een blauwe, een zilveren of wellicht een zwart model? Kiest u voor een lederen of stoffen bekleding van stoelen? Enzovoorts.

Meer weten over onze Mitsubishi dealer?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze Mitsubishi dealer nabij Assen? Kom eens langs in onze vestiging in Hoogeveen, waar we onze occasions en nieuwe modellen graag aan u voorleggen. Op basis van uw wensen vinden we samen gegarandeerd een model van Mitsubishi, die perfect aansluit bij uw voorkeuren. Ook na de aanschaf van uw Mitsubishi blijven we voor u klaarstaan, zodat u kunt blijven rekenen op de ervaring van een gespecialiseerde Mitsubishi dealer nabij Assen.