klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi dealer Emmen

Voor de aanschaf en het onderhoud van een Mitsubishi, bent u bij onze gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen nabij Emmen aan het juiste adres. Hier helpen wij dagelijks verscheidene klanten met het algemene onderhoud, een APK-keuring, het verhelpen van defecten, enzovoorts. Daarbij hebben we een ruim aanbod aan nieuwe modellen Mitsubishi auto’s en occasions. Zo vinden we vrijwel zeker een geschikt model Mitsubishi, die aansluit bij uw persoonlijke smaak! Een aantal voorbeelden van modellen van Mitsubishi die u bij ons terugvindt zijn onder meer de Mitsubishi Space Star, de Mitsubishi Outlander PHEV en de Mitsubishi L200. Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welk model Mitsubishi het meest geschikt voor u is. We denken graag met u mee!

Gespecialiseerde Mitsubishi dealer nabij Emmen

Het voornaamste voordeel van onze Mitsubishi dealer nabij Emmen, is de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Zo kunnen we u niet alleen wat vertellen over de uiterlijke kenmerken van de modellen van Mitsubishi die we aanbieden, maar ook over de overige specificaties. Daarbij zijn we u niet alleen van dienst bij de aanschaf van een Mitsubishi, maar helpen we u tevens graag bij het onderhouden van uw auto. Zo kunt u vele jaren blijven rekenen op de kracht van uw auto en de service van uw gespecialiseerde Mitsubishi dealer nabij Emmen.

Welk model Mitsubishi kiest u?

Kiest u voor een model Mitsubishi met een hoge instap? Geeft u de voorkeur aan een licht of een donker uiterlijk? Hoe wilt u de bekleding van uw Mitsubishi hebben? Samen met u inventariseren we uw wensen, om u een passend en persoonlijk advies te kunnen geven over het meest geschikte model van Mitsubishi. Kom eens langs in onze vestiging in Hoogeveen, om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze professionals!