klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi dealer Koop Doorten

Bent u op zoek naar een betrouwbare auto, voor in de stad of om heerlijk in te cruisen op onverhard terrein? Mitsubishi staat al jaren bekend als een veelzijdige auto en biedt iedere autoliefhebber wat wils. Van kleinere sportieve modellen voor dagelijkse ritten, tot ruime en robuuste SUV’s waarmee u comfortabel lange afstanden aflegt. Woont u in Hoogeveen of omstreken, dan is Autobedrijf Koop Doorten uw betrouwbare en officiële Mitsubishi dealer in Drenthe.

Onze SUV’s: compleet van buiten en van binnen

Autobedrijf Koop Doorten heeft verschillende modellen auto’s van Mitsubishi voor u klaar staan. Zo is er de aantrekkelijke ASX Life. Deze versie van de ASX serie is nog completer dan de al zeer uitgebreide ASX Intense variant van de auto. Zo profiteert u onder andere van TomTom navigatie met smartphone koppeling en van Super wide vision HID Xenon koplampen met koplampsproeiers. Deze herfst komt bovendien het nieuwe model Eclipse Cross uit, dat dan ook direct bij ons in de showroom te bewonderen valt. Een coupéachtige SUV met een vernieuwend design en het vertrouwde Dynamic Shield. Deze auto is voorzien van multimedia systeem met head-up display, waarmee u via Siri 4 onder andere spraakoproepen uitvoert en tekstberichten afluistert.
 

Uw vertrouwde autobedrijf te Drenthe

Autobedrijf Koop Doorten is als erkende dealer aangesloten bij Bovag. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar lokaal adres en leveren wij de service die u van ons als Bovag dealer mag verwachten. Voor meer informatie over onze auto's en services, kunt u van maandag tot en met zaterdag tijdens kantooruren contact met ons opnemen via telefoonnummer 0528-267425. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@koopdoorten.nl, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom te Hoogeveen, een routebeschrijving vindt u op de website.