klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De Mitsubishi Eclipse Cross

mitsubishi-eclipse-cross-bij-koop-doorten

In de showroom van Autobedrijf Koop Doorten vindt u sinds kort het nieuwe model Mitsubishi Eclipse Cross. De belangrijkste kenmerken van deze gloednieuwe Mitsubishi SUV zijn het inspirerende design, een vooruitstrevend infotainmentsysteem en een veilige all-wheel control-technologie. 

Opmerkelijk design van de Eclipse Cross

De Eclipse Cross bezit een coupé-achtige, sportieve, atletische uitstraling. Aan de voorzijde vallen onmiddellijk de zwarte Dynamic Shield-grille en de verchroomde sierlijsten op. De achterzijde is V-vormig met een schuin geplaatste achterruit en een hooggeplaatst led remlicht dat over de volledige breedte doorloopt. Mitsubishi ontwikkelde voor deze auto een rode metallic carrosseriekleur. De auto biedt veel bagageruimte en een achterbank die in ongelijke delen kan neergeklapt worden. Ook achterin beschikken de passagiers over voldoende beenruimte. 

Uitgerust met een toekomstgericht infotainmentsysteem

Op het dashboard treft u het nieuwe SDA-infotainmentsysteem aan, met een touchpad controller en een head-up display. Het infotainmentsysteem wordt onmiddellijk geactiveerd als een iPhone via USB gekoppeld wordt. Het systeem stelt de bestuurder in staat om te telefoneren, de navigatie te bedienen, tekstberichten te laten voorlezen of naar muziek te luisteren. Via spraak kunnen diverse apps geopend worden. 

Met vierwielaandrijving en S-AWC

De Mitsubishi Eclipse Cross is voorzien van vierwielaandrijving met Super All Wheel Control (S-AWC). S-AWC zorgt voor een optimale wegligging en maximale tractie, rekening houdend met de rijsituatie en de grip van de wielen. Met het bijkomende Active Stability Control-systeem verkrijgt de auto een uitstekende stabiliteit. Twee motoren zijn beschikbaar: een 1,5-liter turbobenzinemotor en een 2,2-liter dieselturbomotor. 

Bezoek de showroom van Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is gevestigd in Hoogeveen (Drenthe). Deze betrouwbare autodealer verkoopt zowel nieuwe Mitsubishi's als occasions. Neem contact op met Autobedrijf Koop Doorten als u meer informatie wenst over nieuwe of tweedehandsauto's!

Meer weten?