klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

De nieuwste SUV van Mitsubishi heet de Eclipse Cross en is vanaf herfst 2017 verkrijgbaar. Deze comfortabele en compacte SUV heeft een coupéachtig design met een strak lijnenspel. Bovendien is de auto voorzien van all-wheel control-technologie voor een veilige en comfortabele rit. Het Smartphone Link Display Audio (SDA) met touch controller en head-up display zorgt daarnaast voor optimale connectiviteit. Deze zeer complete SUV koopt u dit najaar bij Autobedrijf Koop Doorten.

Uitvoeringen en eigenschappen van de Eclipse Cross

De Eclipse Cross is vanaf herfst 2017 nieuw verkrijgbaar als benzinevariant voorzien van 1.5 turbobenzinemotor met directe injectie door CVT en als 2.2 turbodieselvariant met 8-trapsautomaat. Uitgevoerd in de speciaal voor dit model nieuw ontworpen dieprode metallic kleur, die mooi aansluit op de rest van het design. Want naast het Dynamic Shield wat de nieuwste SUV’s van Mitsubishi kenmerkt, heeft dit model ook een fraaie kubistische achterkant met een schuin geplaatste achterruit. De auto is voorzien van Super All Wheel Control (S-AWC) met Active Yaw Control (AYC5), wat zorgt voor een optimale wegligging en maximale tractie op elk wegdek. Active Stability Control (ASC) zorgt daarnaast voor een uitstekende stabiliteit.

Door het eerder genoemde SDA kunt u al uw apps op een veilige manier door middel van spraak blijven gebruiken. Het head-up display (HUD) laat u relevante informatie zoals snelheid en veiligheid op de weg op ooghoogte aflezen, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden. Voorlopig werkt deze met iPhone 5 of hoger en zodra de Android Auto4 in Nederland verkrijgbaar is, ook met Android telefoons.

Koop de nieuwe Eclipse Cross bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten helpt u graag bij de aankoop van uw Mitsubishi Eclipse Cross in Hoogeveen, Drenthe. Als erkende Bovag-dealer stellen wij kwaliteit en een uitstekende service voorop. En ook wanneer u op zoek bent voor een occasion om uw oude auto in te ruilen, kunt u bij ons terecht. Neem direct contact met ons op via de website, of bel van maandag tot en met zaterdag tijdens kantooruren op telefoonnummer 0528-267425. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten?