klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Eclipse Cross Assen

Mitsubishi Eclipse Cross

Sinds afgelopen najaar is hij dan eindelijk verkrijgbaar: de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross. Deze gestroomlijnde coupeachtige SUV is van alle gemakken voorzien. Zowel op het gebied van comfort als uitgebreide functionaliteit stelt de auto niet teleur. Bekijk hem direct bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen, op een halfuur van Assen.

Neem contact op

Sportief, dynamisch en van de nieuwste technologie voorzien

Deze coupeachtige SUV is voorzien van een sportieve voorkant met het herkenbare Dynamic Shield van het automerk. De dubbele schuine achterruit zorgt voor een extra opvallend design. Het interieur is gedetailleerd vormgegeven en van vele extra’s voorzien. Zo bevindt zich direct boven het instrumentenpaneel het Head Up Display met actuele informatie, zodat u uw focus niet van het wegdek hoeft te halen. Ook het Smartphone Link Display Audio systeem is verbonden aan het Head Up Display en te besturen met de Touchpad Controller. Sluit uw Apple of Android telefoon aan op het systeem en geniet van uw muziek of voer telefoongesprekken via spraakbesturing.

Veilig en soepel rijden in uw nieuwe SUV

Met Super All Wheel Control beschikt u over een doortastend aanvoeringsysteem waarmee u grip heeft op ieder wegdek en in alle weersomstandigheden. U past eenvoudig de S-AWC status aan op automatische modus, besneeuwd wegdek of onverhard wegdek voor optimale prestaties. Dankzij de geavanceerde CVT met 8-traps programmering is de acceleratie en daarmee brandstofefficiëntie uitstekend. Bovendien heeft deze auto bij de Euro NCAP-crashtests de maximale score van vijf sterren behaald. Op de onderdelen bescherming van volwassenen inzittenden en voetgangersbescherming behaalde de SUV zelfs de hoogste score ooit. 

Mitsubishi Eclipse Cross kopen nabij Assen

Koop de zeer veilige en stoere Mitsubishi Eclipse Cross bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen, op een halfuur van Assen. Als erkende Bovag dealer bieden wij u uitsluitend de beste kwaliteit en service. Zowel vóór de aankoop van uw nieuwe auto, als daarna. Naast het nieuwste model van Mitsubishi vindt u bij ons aantrekkelijke occasions voor de inruil van uw oude auto. U kunt ons op werkdagen en zaterdagen vrijblijvend bereiken op telefoonnummer 0528-267425. Of stuur een e-mail met uw vragen naar info@koopdoorten.nl. Daarnaast bent u van harte welkom in Hoogeveen, u vindt een routebeschrijving op deze pagina.