klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Eclipse Cross Hardenberg

Ontdek nu de splinternieuwe en compacte coupéachtige SUV van Mitsubishi: de Eclipse Cross. Deze sportieve auto houdt het midden tussen de Outlander en ASX en heeft een kenmerkend uiterlijk. Deze en andere modellen van het populaire automerk koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten nabij Hardenberg.

Neem contact op

Het uiterlijk van de Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

Deze robuuste coupeachtige SUV is voorzien van het welbekende Dynamic Shield van Mitsubishi. Het strakke design van de auto wordt versterkt door een gestroomlijnde vormgeving en een gesplitste en schuin geplaatste achterruit. Bovendien is deze auto verkrijgbaar in een nieuwe dieprode kleur die uitstekend op het stoere uiterlijk aansluit. Ook het interieur van de SUV is strak uitgevoerd met zwarte en zilveren accenten.

SUV voorzien van optimale connectiviteit

De stoere Eclipse Cross is ondanks zijn compacte vormgeving voorzien van de nieuwste functies. Zo ervaart u een zeer aangename wegligging dankzij Super All Wheel Control (S-AWC) en Active Yaw Control (AYC5). Maar ook de nieuwste functies zoals een head-up display, waarmee u uw blik niet meer van de weg hoeft af te wenden, en smartphone compatibility zijn aanwezig. Verbind uw smartphone via Apple CarPlay of Android Auto en gebruik diverse functies zoals sms en audio veilig en overal.

De Mitsubishi Eclipse Cross bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten helpt u graag bij de aankoop van deze of één van de andere modellen van Mitsubishi. Als erkende Bovag dealer geven wij u de service die u van ons mag verwachten en gaan wij graag een stapje verder. Zo hebben wij als lokale Mitsubishi dealer nabij Hardenberg al een brede klantenkring met tevreden klanten opgebouwd. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0528-267425, (van maandag tot en met zaterdag tijdens kantoortijden bereikbaar).Of stuur een e-mail naar Michael@koopdoorten.nl. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom, een routebeschrijving vindt u op onze website.

Neem contact op