klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Eclipse Cross herfst 2017

Mitsubishi Eclipse Cross

Dit najaar komt de nieuwste SUV van Mitsubishi uit: de Eclipse Cross. De comfortabele coupéachtige SUV houdt het midden tussen de voorheen verschenen ASX2 en Outlander. Met een optimale connectiviteit dankzij het nieuwe Smartphone Link Display Audio (SDA), touch controller en head-up display bent u ook onderweg optimaal bereikbaar. Dit nieuwe model SUV koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen.

Design en eigenschappen van de SUV

Het robuuste ontwerp van de SUV vertoont strakke lijnen en een V-vormige achterzijde met een schuin geplaatste achterruit. Het bekende Dynamic Shield van het merk maakt de look helemaal af met een verchroomde grill en accenten. De LED-verlichting aan de achterzijde loopt over de hele breedte door, waardoor deze helemaal past bij het design van de auto. Uitgebracht in de speciaal voor dit model nieuw ontworpen dieprode kleur. Het model is herfst 2017 verkrijgbaar met 1,5-liter turbobenzinemotor met nieuw ontwikkelde CVT-transmissie, of als dieselvariant met 2,2-liter turbodieselmotor, gekoppeld aan een nieuwe 8-trapsautomaat.

Ook qua technologie en interieur heeft de Mitsubishi Eclipse Cross veel te bieden. De all-wheel control-technologie zorgt voor een prettige wegligging en veilig rijden, zowel in de stad als off-road. Het eerder genoemde SDA is een nieuw infotainment systeem waarmee u doormiddel van spraak kunt bellen, tekstberichten kunt afluisteren en Google Maps en bijna alle andere apps op uw mobiele telefoon kunt gebruiken.

Vertrouwd uw nieuwe auto aankopen

Deze en andere modellen van het merk Mitsubishi koopt u vertrouwd bij Autobedrijf Koop Doorten, te Hoogeveen. Ons in Drenthe gevestigde bedrijf is aangesloten bij Bovag. Wij verlenen u dan ook graag uitsluitend de beste service. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de website. Bellen mag ook, van maandag tot en met zaterdag tijdens kantooruren op telefoonnummer 0528-267425, of kom langs in onze showroom. De nieuwe Eclipse Cross is vanaf herfst 2017 te bekijken.

Meer weten?