klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Eclipse Cross Hoogeveen

Mitsubishi Eclipse Cross

De Mitsubishi Eclipse Cross is sinds afgelopen najaar verkrijgbaar en nu al populair vanwege zijn strakke design en rijdcomfort. Deze coupéachtige SUV is voorzien van de nieuwste functies voor optimale connectiviteit en de beproefde Super All-Wheel Control technologie. Je vindt deze zeer complete SUV bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen.

Neem contact op

Zeer compleet, van binnen en buiten

Ook deze auto is voorzien van het bekende Dynamic Shield van de autofabrikant. Daarnaast heeft deze SUV vernieuwende uiterlijke kenmerken. Zo is de achterruit licht schuin geplaatst in een robuuste, hoekige achterzijde. Hierachter gaat een ruime bagageruimte met verschuifbare achterbank schuil. Naast Super All Wheel Control (S-AWC) is de auto tevens voorzien van Active Yaw Control (AYC) voor een uitstekende wegligging. Zelfs op ruw terrein of nat wegdek biedt dit een maximale tractie. Op het dashboard geniet u van de nieuwste functionaliteiten, zoals een SDA ofwel Smartphone Link Display Audio en head-up display met touchpad controller. Verbind uw Apple of Android telefoon hiermee en gebruik apps zoals Google Maps en Music direct vanuit uw auto.

Koop uw Mitsubishi Eclipse Cross bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten staat als gecertificeerde Bovag dealer in Hoogeveen graag tot uw dienst bij de aankoop van de nieuwe Eclipse Cross. Ook voor andere SUV’s van Mitsubishi kunt u bij ons als vertrouwde lokale dealer terecht. We leveren u naast alle services die u van een Bovag dealer verwachten kunt, ook onze eigen services. Zo kunt u bijvoorbeeld uw oude auto inruilen tegen één van onze occasions. Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bereiken op telefoonnummer 0528-267425, op doordeweekse dagen en zaterdagen. Ook kunt u ons een e-mail sturen op info@koopdoorten.nl. We heten u van harte welkom in onze showroom te Hoogeveen, waarvan een routebeschrijving op onze website te vinden is.