klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Eclipse Cross Showroom

Mitsubishi introduceerde recent het nieuwe model Eclipse Cross. Deze nieuwe auto van Mitsubishi is een coupé-achtige SUV, die opvalt door zijn sportieve design en atletische uitstraling, het state-of-the-art infotainmentsysteem en een geavanceerd elektronisch geregeld vierwielaandrijfsysteem. 

In het oog springend uiterlijk

Het nieuwe model ziet er sportief uit dankzij de strakke lijnen, een V-vormige achterzijde en de schuin geplaatste achterruit. Opvallend aan de achterzijde is het hooggeplaatste derde remlicht, dat de volledige breedte van de auto in beslag neemt. De voorzijde springt in het oog door de zwarte Dynamic Shield-grille en de verchroomde sierlijsten met 3D-effect. Dit nieuwste model is verkrijgbaar in een dieprode metallic kleur die speciaal voor deze auto werd ontwikkeld. De zwarte en zilveren elementen van het dashboard versterken het sportieve karakter van de auto. De achterbank biedt de passagiers meer dan voldoende hoofd- en beenruimte. 

Met het nieuwste infotainmentsysteem

Met het state-of-the-art infotainmentsysteem SDA kan de bestuurder muziek beluisteren, tekstberichten laten voorlezen, de navigatie bedienen en telefoneren. Het infotainmentsysteem kan gekoppeld worden met een iPhone en via spraak of een touchscreen bediend worden. Het head up display toont belangrijke informatie over de snelheid en andere veiligheidsaspecten in het gezichtsveld van de bestuurder. 

Super All Wheel Control

De elektronisch geregelde vierwielaandrijving Super All Wheel Control garandeert een perfecte wegligging in bochten en een optimale tractie. Het bijkomende Active Stability System zorgt bovendien voor een uitmuntende stabiliteit. De Eclipse Cross is verkrijgbaar met een 1,5-liter turbobenzinemotor of een 2,2-liter dieselturbomotor. 

Autobedrijf Koop Doorten: zowel voor nieuwe als tweedehandsauto's

Bij autobedrijf Koop Doorten, gevestigd in Hoogeveen, kunt u terecht voor nieuwe Mitsubishi's en voor occasions. Bezoek de showroom en bewonder het nieuwste model! Bij Koop Doorten vindt u bovendien een ruime keuze in hoogwaardige tweedehandsauto's.

Meer weten?