klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 pick-up

Mitsubishi L200

Een eigen pick-up truck is een droom van veel mannen. Die droom kan nu werkelijkheid worden bij autobedrijf Koop Doorten. Wij hebben namelijk de Mitsubishi L200 in onze showroom staan: een robuuste en krachtige pick-up truck met een stijlvol design. De Mitsubishi L200 is verkrijgbaar vanaf € 39.201,00.

Specificaties van de Mitsubishi L200

De Mitsubishi is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: de L200 Invite en de L200 Intense. De Invite is de standaard uitvoering en de Intense heeft nog net wat meer luxe aan boord. Dat wil echter niet zeggen dat de Invite geen enkele luxe kent. De invite is namelijk standaard voorzien van airbags, stalen velgen, een chromen grille, airconditioning, keyless entry, elektrisch bedienbare ramen enzovoorts. Als u voor de Intense kiest, dan komen daar nog extra airbags, climate control, een radio cd/ mp2 speler met 4 speakers en nog vele andere extra’s bij.

Natuurlijk is de L200 vooral ook een heel krachtige pick-up. Dankzij zijn krachtige dieselmotor en het innovatieve 4WD systeem is geen terrein onbegaanbaar voor de L200. Bovendien heeft de L200 een laadvermogen van een ton en mag hij aanhangers (geremd) tot 2,7 ton gewicht trekken.

Veiligheid

Als u een robuuste wagen als de L200 aan wilt schaffen, dan verwacht u natuurlijk ook wel een veilige wagen. Gelukkig staat veiligheid ook hoog in het vaandel bij Mitsubishi. De L200 is de enige pick-up op de markt met een Active Stability & Traction Control system (ASTC) en scoorde bovendien in 2008 4 sterren voor inzittendenbescherming in de Europ NCAP crashtest.

Autobedrijf Koop Doorten

Wilt u een keer een proefrit maken in de in de Mitsubishi L200 Invite of de L200 Intense? Of wilt u deze pick-ups gewoon eens met eigen ogen zien? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Uiteraard kunnen wij ook geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen.