klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 Club Cab

Op het gebied van terreinwagens is er de nodige keuze. Toch springt de Mitsubishi Club Cab boven de concurrentie uit. Met een groot laadvermogen, een krachtige dieselmotor en een innovatief 4WD-systeem zijn alle basisspecificaties méér dan in orde. Daarbij komen nog eens de nodige luxe toevoegingen. Bovendien is de Mitsubishi L200 Club Cab bij Autobedrijf Koop Doorten al verkrijgbaar vanaf € 34.504,-. Lees nu meer over deze indrukwekkende pick-up truck!

Maak kennis met de Mitsubishi L200 Club Cab

De Mitsubishi L200 Club Cab is verkrijgbaar in twee modellen, namelijk de Invite en de Intense. Het verschil is vergelijkbaar met de keuze tussen luxe en nóg meer luxe. Qua kracht zit het wel goed, gezien de 2.4 dieselmotor met turbo. Bijkomstig voordeel is dat het motorblok zeer weinig CO2 uitstoot. Het is dus niet alleen een krachtige, maar ook een groene motor. Door de aanwezigheid van het 4WD-systeem en de kleine draaicirkel, is de Mitsubishi L200 Club Cab ook nog eens zeer wendbaar te noemen. Dat gaat niet ten koste van het laadvermogen, dat 2,7 ton bedraagt. Een ruime laadbak en volop ruimte in de cabine, ook dát is deze terreinwagen!

Eenmaal in de stoelen zittend, geniet u van comfort en veiligheid. Zeven airbags en verstelbare stoelen met luxe stoffering zorgen daarvoor. Een uitgebreid dashboard maakt dat u alle benodigde functies altijd binnen handbereik heeft. De luxe Mitsubishi L200 Club Cab beschikt niet alleen over dual zone climate control, ASTC, Hill Start Assist, maar ook over een verstelbaar lederen stuurwiel, chromen afwerking en nog tal van extra’s.

Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is de specialist op het gebied van de Mitsubishi L200 Club Cab. De laadbak van deze terreinwagen heeft afmetingen van 1,47 meter bij 1,52 meter; de hoogte van de bedraagt 47,5 centimeter. Wilt u meer weten over deze indrukwekkende auto en over alle mogelijkheden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!