klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 Intense

Bij Koop Doorten bent u aan het juiste adres voor de Mitsubishi L200 Intense. Met deze uitvoering geeft Mitsubishi de pickup een nieuw jasje. Met zijn krachtige uitstraling en strakke design is deze pickups één van de modernste in zijn soort. Uiteraard is de L200 Intense leverbaar in verschillende kleuren. De Mitsubishi L200 Intense is verkrijgbaar vanaf €39.201,00

Specificaties van de Mitsubishi L200 Intense

Door de vele nieuwe technologieën die er in verwerkt zijn geniet u van extra comfort en rijveiligheid. Dankzij de krachtige dieselmotor en het moderne 4WD systeem is geen terrein te ruig voor de Mitsubishi L200 Intense.

Voor extra veiligheid bevat de L200;

Buiten deze specificaties beschikt de Mitsubishi L200 Intense nog over veel meer mogelijkheden en opties. In deze pickup zit een 2,5-liter common-rail DI-D motor, goed voor 136PK. Deze motor levert meer vermogen en trekkracht. De L200 Intense valt in de categorie pickup’s met een ton laadvermogen en kan aanhangers (geremd) tot aan 2,7 ton gewicht trekken. De laadbak van de L200 Intense is groot genoeg voor een europallet en blijft toch een super compacte pickup.

Autobedrijf Koop Doorten

Bent u geïnteresseerd in de Mitsubishi L200 Intense en wilt u er meer over weten? Wenst u een proefrit te maken of ziet u de Mitsubishi L200 liever met eigen ogen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, of neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Tevens kunnen we ook voor u een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

l200-intense