klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 Intense

De Mitsubishi L200 Intense is dé ultieme terreinwagen. Nog luxer dan het kleine broertje, de Invite, biedt deze auto u alles waar u om vraagt. Het is een zeer krachtige 4WD terreinwagen die met een robuuste, stijlvolle uitstraling de blik weet te vangen. Praktisch en comfortabel, dat is de Mitsubishi L200 Intense zonder twijfel. Bij Autobedrijf Koop Doorten bent u van harte welkom om kennis te komen maken met deze topper in het segment!

Specificaties van de Mitsubishi L200 Intense

De Mitsubishi L200 Intense beschikt over een zeer krachtige High Power ClearTec 2.4 dieselmotor met turbo (133 kW / 430 Nm). Schakelen is genieten met de schakelbak met zes versnellingen. Deze motor kent ook een zeer lage CO2-uitstoot. De pick-up truck beschikt daarnaast over een Super Select inschakelbare 4WD en 17 inch lichtmetalen velgen. U geniet van de luxe van cruise control, een snelheidsbegrenzer en climate control.

De ruime laadbak is slim vormgegeven, zodat capaciteit en wendbaarheid hand in hand gaan. De Mitsubishi L200 Intense heeft een zeer kleine draaicirkel van 11,8 meter, het kleinste in het pick-up segment. Met een laadvermogen van minimaal 2,7 ton heeft u alle touwtjes in handen.

Luxe van binnen en van buiten

Het interieur van de Mitsubishi L200 Intense is zeer luxueus te noemen. Een uitgebreid en luxe dashboard, kwalitatief hoogwaardige en verstelbare stoelen (in diepte én hoogte), stuurbediening, veel en goede airbags, en ga zo maar door. De Intense heeft nog de meerwaarde van luxe bekleding en chromen afwerking. Met het lederen stuurwiel in handen manoeuvreert u deze imposante terreinwagen eenvoudig en vakkundig.

Maak kennis met de Mitsubishi L200 Intense bij Koop Doorten

Koop Doorten is hét autobedrijf bij uitstek als u kennis wilt maken met de indrukwekkende specificaties en capaciteiten van de Mitsubishi L200 Intense. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Bovendien is de prijs erg scherp. De luxe L200 Intense koopt u bij Koop Doorten al voor € 44.265,-. Interesse? Neem dan nu contact met ons op!

Heeft u interesse in en Mitsubishi L200 pick-up truck? Informeer bij autobedrijf Koop Doorten naar de mogelijkheden! U bent van harte welkom om een proefrit te komen maken in de Invite of Intense. Onze medewerkers vertellen u graag alles over deze schitterende auto. Neem nu contact met ons op!