klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 Assen

De Mitsubishi L200 is een echt werkpaard, want hij kan alle taken, op elk terrein, met gemak aan. Maar daarbij is het ook een waar raspaard, want deze terreinwagen heeft meer dan kracht alleen!

Stoere kracht en praktische ruimte

De L200 is een stoere terreinwagen met een comfortabele cabine en een ruime laadbak. Bovendien zijn er verschillende uitvoeringen zodat u een auto kunt kiezen die precies voldoet aan uw wensen. U heeft daarbij de keuze uit de Single Cab met enkele cabine en grote laadbak, de Club Cab, waarbij de cabine ook ruimte heeft om bagage in te vervoeren (handig voor spullen die u niet aan weer en wind wilt blootstellen) en de Double Cab. Deze laatste heeft een grote cabine met achterbank, zodat u ook passagiers kunt vervoeren. De laadbak is dan uiteraard wel iets kleiner.

Van 2x4 naar 4x4 in een handomdraai

Het besturen van deze terreinwagen is een waar genot! Hij is handgeschakeld en tijdens het rijden kunt u eenvoudig overschakelen van twee- naar vierwielaandrijving. Rijdt u op een ruige, onregelmatige ondergrond, dan kunt u het differentieel vergrendelen, zodat elk wiel optimale kracht heeft. Zware vrachten zijn ook totaal geen probleem want u vervoert met gemak een gewicht tot een ton en het aanhanggewicht is zelfs 2,7 ton! Om een lang verhaal kort te maken; deze robuuste krachtpatser vervoert alles en brengt u overal!

Uw officiële dealer lekker dichtbij

Autobedrijf Koop Doorten is officiële dealer van Mitsubishi, alsmede van Piaggio en Subaru. We zijn gevestigd in Hoogeveen, dus ook voor klanten in Assen is dat handig dichtbij. Neem vooral contact met ons op indien u meer informatie of advies wilt. Wij vertellen u alles over de verschillende modellen, de occasions én over de 5 jaar garantie die u krijgt!