klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 Drenthe

Vindt u kracht en laadvermogen de belangrijkste eisen voor uw auto? Dan is de Mitsubishi L200 wat u zoekt! Het is een ijzersterke terreinwagen met een grote laadbak, die tijdens het rijden kan worden omgeschakeld van tweewiel- naar vierwielaandrijving. Bovendien is het mogelijk om het differentieel te vergrendelen, waardoor elk wiel voor de volle honderd procent kracht heeft en u elk terrein met gemak kunt betreden. Het laadvermogen bedraagt daarbij maar liefst een ton en het aanhanggewicht is 2,7 ton. Kortom, een echt werkpaard met mogelijkheden!

Verschillende uitvoeringen

Om perfect aan te sluiten bij ieders wensen, is de L200 bovendien verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De 'Single Cab' heeft een grote laadbak en een enkele cabine. Het accent ligt hier dus vooral op de laadruimte. In de 'Club Cab', met anderhalve cabine, kunt u ook bagage binnen vervoeren. Tot slot is er nog de Double Cab. Dat is de variant waarbij de laadbak iets kleiner is om ruimte te maken voor de cabine met vier deuren en een achterbank voor passagiers. Maar welke uitvoering u ook kiest, het leuke is dat u maar liefst 5 jaar garantie krijgt!

Betrouwbare Mitsubishidealer in Drenthe

Autobedrijf Koop Doorten is uw betrouwbare dealer in Drenthe. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en leveren naast diverse modellen Mitsubishi, ook andere merken zoals Piaggio en Subaru. Wij hebben regelmatig aantrekkelijke occasions voor gebruikte voertuigen en bieden u de mogelijkheid uw oude auto in te ruilen. Neem contact met ons op, of kom eens langs. Wij vertellen u over de mogelijkheden en kunnen u adviseren bij het maken van uw keuze, bespreken de financiering, inruil en wijzen u op eventuele occasions!