klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 Emmen

Bent u op zoek naar een perfecte werkauto, die al uw vracht vervoert en overal kan komen? Of heeft u liever een comfortabel gezinsauto waarmee u op vakantie kunt én waarmee uw ook uw werk kunt doen? Kom dan eens in onze showroom in Hoogeveen kijken naar de Mitsubishi L200. Wij weten zeker dat het uw trouwe maatje wordt bij alle taken die u moet uitvoeren, of het nu werk of privé is!

Een terreinwagen naar ieders wens!

Voor werk waarbij u regelmatig een zware vracht moet vervoeren is deze terreinwagen ideaal. In de ruime, afdekbare laadbak kunt u met gemak een lading aan materialen en materieel tot een ton kwijt. Is dat nog niet genoeg? Dan is er nog de 2,7 ton aanhangvermogen! Heeft u vaak spullen die u liever binnenboord vervoert? Kies dan voor de Club Cab, deze heeft een wat grotere cabine met ruimte voor extra bagage. En indien u de auto ook in wilt zetten voor het vervoer van collega’s of werknemers, of zelfs wilt gebruiken als familiewagen, dan is de Double Cab de ideale keuze. Deze heeft een extra achterbank en, hoewel deze wel iets aan ruimte inlevert, de laadbak is nog steeds groot genoeg.

Flexibele kracht voor alle omstandigheden

In de comfortabele cabine zit u heerlijk tijdens het besturen van de L200. Mochten de omstandigheden dat eisen, dan kun u tijdens de rit eenvoudig omschakelen van 2x4 naar 4x4 aandrijving. Is de situatie op de weg echt bar en is de ondergrond erg moeilijk begaanbaar, dan schakelt u de differentieel vergrendeling in, waardoor elk wiel voor de volle honderd procent kracht heeft. Zo rijdt u onder alle omstandigheden altijd comfortabel en veilig!

Betrouwbare dealer dicht bij Emmen

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt, of, nog beter, kom een keer bij ons langs in de showroom in Hoogeveen. Wij bespreken graag met u welke occasions er beschikbaar zijn, vertellen u over de 5 jaar garantie die u bij ons krijgt én laten u de verschillende modellen zien!