klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200 Hoogeveen

Zoekt u een Mitsubishi L200 in Emmen, Meppel of Hoogeveen? Bij Autobedrijf Koop Doorten, gevestigd in Hoogeveen, zijn wij er trots op dat wij dé officiële Mitsubishidealer in de omgeving zijn. Eén van de auto's die wij in het assortiment hebben, is de Mitsubishi L200; hét werkpaard van de collectie en ook daar zijn we nogal enthousiast over!

Veelzijdigheid en kracht

De Mitsubishi L200 is er namelijk in verschillende uitvoeringen; met grotere/minder grote laadbak en cabine, zodat u precies het model kunt kiezen dat past bij uw wensen voor wat betreft de grootte van de lading en de hoeveelheid passagiers. Gebruikt u de auto alleen voor uw werk, dan is de Single Cab of Club Cab waarschijnlijk de beste keuze. Deze uitvoeringen hebben een grote laadbak, en de cabine van de Club Cab heeft ook ruimte voor bagage die u liever binnenboord wilt vervoeren. Is uw terreinwagen ook bedoeld voor dagelijks gebruik en vervoer van gezinsleden? Dan is de Double Cab en goede keuze. Deze heeft een ruime, doch iets minder grote, laadbak en een dubbele cabine, zodat er ook passagiers op de achterbank mee kunnen rijden.

Deze terreinwagen is met handschakeling en heeft een laadvermogen van maar liefst een ton en een aanhanggewicht van 2,7 ton. Tijdens het rijden kunt u omschakelen van twee- naar vierwielaandrijving en het is mogelijk om elk afzonderlijk wiel extra kracht te geven met differentieelvergrendeling. Kortom, deze bikkel brengt u dus overal waar u heen wilt gaan en vervoert wat u wilt vervoeren!

Betrouwbaar en voordelig

Kom eens langs in onze showroom voor betrouwbaar advies en voordelige occasions. Wij zijn ervan overtuigd dat ons product zelf de reclame is en daarom krijgt u bij ons maar liefst 5 jaar garantie!