klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi modellen

Mitsubishi ASX Connect Pro

Als vooraanstaand producent in de sector, ontwerpt Mitsubishi zeer complete SUV’s, waarbij aandacht wordt besteed aan zowel het interieur als de uitstraling. Met optimaal rijcomfort, die bij elke nieuwe serie nog verder wordt ontwikkeld, is de auto geschikt voor zowel gebruik in de stad als off-road. De nieuwste modellen van het merk zijn bovendien uitgerust met het Dynamic Shield, wat zorgt voor een robuuste en krachtige uitstraling.

De Mitsubishi ASX

De nieuwste lijn van de SUV producent is de ASX serie, met de Invite, de Intense, Instyle en de zelfs nog completere ASX Connect Pro. Waar de serie in zijn geheel voorzien is van tal van verbeteringen, waaronder het aerodynamisch design en de Auto Stop & Go, die de motor uitschakelt bij elke stop en dus benzine bespaart, biedt de Connect Pro nog meer extra’s. Ten opzichte van het voorgaande model, de Intense, betaalt u slechts € 110,- meer voor dit model en profiteert u van vele extra functies.

Zo is de Connect Pro uitgerust met MGN navigatie voorzien van smartphone koppeling. Aangesloten op het TomTom navigatiesysteem, bent u nog sneller op de plaats van bestelling. De DAB+ tuner zorgt ervoor dat u overal snel uw favoriete radiostation vindt. De auto is daarnaast voorzien van cd- mp3 en dvd-speler. Door uw telefoon aan te sluiten op de Bluetooth carkit kunt u bovendien veilig bellen tijdens het rijden. Aan de buitenkant is dit model voorzien van de Super wide vision HID Xenon koplampen met koplampsproeiers, die u een nog beter zicht bieden op de weg.

Uw autodealer in Hoogeveen

Autobedrijf Koop Doorten is uw officiële Mitsubishi dealer in Hoogeveen, te Drenthe. Als dealer zijn wij aangesloten bij Bovag en bieden u graag de bijbehorende uitstekende service. Voor meer informatie over deze en andere modellen, kunt u contact met ons opnemen via de website. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0528-267425, bereikbaar tijdens kantoortijden van maandag tot en met zaterdag. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl, dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord van ons.

Meer weten?