klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De laatste Mitsubishi modellen

De zeer complete Mitubishi Eclipse Cross met dynamisch ontwerp komt dit najaar nog uit. De coupéachtige auto is sportief vormgegeven en voorzien van de nieuwste technologische functies. U koopt dit laatste model SUV en andere auto's van Mitsubishi bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen. 

Verkrijgbaar vanaf herfst 2017: de Eclipse Cross

De Eclipse Cross houdt qua afmetingen het midden tussen de eerder verschenen Outlander en ASX serie. Daarmee is de auto een vrij grote variant van het compacte SUV model. Naast het sportieve coupémodel, onderscheidt de auto zich door de schuin geplaatste gesplitste achterruit met LED-achterverlichting, die over de gehele breedte loopt.

Ook het interieur van de auto mag gezien worden, want naast optimaal rijcomfort geniet u ook van de nieuwste gadgets. Zo is er het Smartphone Link Display Audio, oftewel SLDA, waaraan u uw iPhone koppelt en in de nabije toekomst naar verwacht ook uw Android telefoon. Via spraak kunt u hierop vervolgens Google Maps, muziek en andere apps oproepen. Het multimedia systeem is bovendien voorzien van touchpad controller. De comfortabele achterbank is op verschillende manieren te verstellen en de auto heeft een ruime bagageruimte. De Eclipse Cross is voorzien van de nieuwe 1.5 liter benzinemotor, ook zal er een 2.2 liter dieselvariant verkrijgbaar zijn.

De Eclipse Cross koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten

Dit laatste model en alle andere auto’s van Mitsubishi koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten, uw officiële Mitsubishi dealer in Hoogeveen, Drenthe. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het inruilen van uw huidige auto voor een occasion. Kom bij ons langs in de showroom, of neem contact met ons op via de website voor meer informatie. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij bovendien telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0528-267425. Een e-mail kunt u sturen naar info@koopdoorten.nl, wij sturen u dan zo snel mogelijk antwoord.

Meer weten?