klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De nieuwste Mitsubishi auto's

Mitsubishi ASX Connect Pro

De nieuwste autolijn van Mitsubishi heet ASX en bestaat al een tijdje, met auto’s als Instyle en Intense. Maar nu is daar de Connect Pro aan toegevoegd, met vele extra’s ten opzichte van zijn voorganger. Waar de Intense al een zeer complete uitvoering was, profiteert u bij het nieuwste model Connect Pro van onder andere DAB+ en MGN navigatie met smartphonekoppeling. En dat voor slechts € 110,- extra.

De nieuwe ASX serie

De nieuwste Mitsubishi auto’s zijn allemaal voorzien van het Dynamic Shield, wat zorgt voor een robuuste uitstraling van de SUV. Op verschillende manieren wordt bovendien de uitstoot van CO2 en het brandstofverbruik verlaagd. Door de AS&G functie die de motor uitschakelt wanneer de SUV stopt, maar u toch direct laat optrekken. Maar ook door de stuurbekrachtiging, de ingebouwde dynamo, het aerodynamisch design en de schakelindicator die u het ideale schakelmoment toont. De ASX serie zorgt dan ook goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

De ASX Connect Pro is daarnaast uitgevoerd met de eerder genoemde MGN navigatie met smartphonekoppeling, waarmee u nog gemakkelijker naar uw bestemming rijdt. De DAB+-tuner laat u altijd uw gewenste radiostation vinden en is daarnaast voorzien van dvd-cd-mp3-speler met touchdisplay. De Bluetoothcarkit met bediening op het stuurwiel zorgt tevens voor een verbeterde connectiviteit. Aan de buitenkant is de Connect Pro naast het Dynamic Shield voorzien van Super 'wide vision' HID-xenonkoplampen met koplampsproeiers, voor een uitstekend zicht op de weg.

Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is als officiële Mitsubishi dealer gevestigd in Hoogeveen, Drenthe. Wij zijn aangesloten bij Bovag, waardoor wij u een nog betere service kunnen verlenen. Naast deze nieuwe serie, kunt u bij ons terecht voor diverse occasions en kunt u uw oude auto inruilen. Voor meer informatie over deze en andere modellen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons van maandag tot en met zaterdag bereiken op telefoonnummer 0528-267425. In onze showroom in Hoogeveen bent u ook altijd welkom, u vindt hiervoor een routebeschrijving op onze website.

Meer weten?