klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi SUV modellen

Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi heeft in de laatste periode een reeks nieuwe SUV modellen ingevoerd, die garant staan voor een hoog gebruikscomfort en energiezuinig rijden. De ASX, Eclipse cross, Outlander en Outlander PHEV zijn zeer complete uitgerust, zowel vanbinnen als vanbuiten. En door hun verscheidenheid in uitstraling en uitrusting is er voor iedereen een geschikte SUV.

De Outlander PHEV of toch de nieuwe Eclipse Cross?

De Outlander en Outlander PHEV zijn uitgerust voor comfortabel rijden op ieder wegdek. Dit model is voorzien van Active Stability Control voor een optimale grip op de weg, waardoor slippen kan worden voorkomen. Bovendien heeft dit model een sportieve uitstraling met LED lichten en een 3D grill aan de voorzijde. De verschillende ASX modellen hebben een compactere uitstraling, terwijl ook deze auto’s u de ruimte bieden. Bovendien is de laatste uitvoering, de ASX Connect Pro, voorzien van extra functies die de connectiviteit van de auto verbeteren. Denk aan Bluetoothcarkit met bediening op het stuur en MGN navigatie met smartphonekoppeling.

De nieuwste SUV van het merk, de Eclipse Cross, komt dit najaar uit en zal het midden houden tussen de Outlander en ASX. De auto is heeft een coupéachtige uitstraling en is voorzien van LED verlichting die over de hele breedte aan de achterzijde van de auto doorloopt. Door Smartphone Link Display Audio (SDA), touch controller en head-up display geniet u van de nieuwste technologische functies en een optimale connectiviteit.

Uw Bovag dealer in Hoogeveen

Autobedrijf Koop Doorten is een officiële Mitsubishi dealer gevestigd in Hoogeveen, te Drenthe. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de auto die bij u en uw rijstijl past. Als Bovag dealer leveren wij bovendien uitsluitend de beste service. U kunt bij ons tevens uw oude auto inruilen en terecht voor mooie occasions. U kunt ons maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 t/m 17:00 uur vrijblijvend bellen voor meer informatie op telefoonnummer 0528-267425. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl, die wij dan zo snel mogelijk beantwoorden. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom, een routebeschrijving vindt u op onze website.

Meer weten?