klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi New Outlander

De Mitsubishi New Outlander is een model die veel kracht en energie uitstraalt, als u deze auto voor het eerst ziet rijden. Met een hoge instap wordt het in- en uitstappen in deze auto zeer comfortabel! Door de vijf deuren van deze Mitsubishi New Outlander biedt de auto voldoende ruimte voor het hele gezin. Of u nu samen met uw partner op pad gaat, of ook de kinderen meeneemt! De auto wordt in verschillende kleuren geleverd, zodat u altijd een model vindt die aansluit bij uw persoonlijke smaak. Wilt u meer weten over de Mitsubishi New Outlander, of vrijblijvend een proefrit maken? Kom eens langs bij onze gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen!

Zuinige en krachtige motoren 

Mitsubishi Motors staat al jaren bekend als een gerenommeerd aanbieder van krachtige en energiezuinige auto’s. De Mitsubishi New Outlander sluit hierbij aan, door de krachtige motoren in dit model. U zult zonder problemen op uw eindbestemming aankomen! Door de ClearTec-motoren is de Mitsubishi New Outlander ook een van de zuinigere modellen, die een zeer laag brandstofverbruik kent.

De verbeterde geluidsisolatie in de Mitsubishi New Outlander draagt bij aan relaxed reizen tussen uw begin- en eindpunt. Tijdens het reizen ondervindt u geen hinder van het geluid van de weg, de wind, enzovoorts. Buiten deze kenmerkende eigenschappen van de Mitsubishi New Outlander, is de auto voorzien van een cruise control, een ingebouwd navigatiesysteem, een regen- en lichtsensor, enzovoorts. Kortom, de auto is van alle gemakken voorzien!

Meer weten over de Mitsubishi New Outlander? 

U merkt de kracht van een Mitsubishi New Outlander vanzelfsprekend pas op het moment dat u ook daadwerkelijk met de auto rijdt. Kom hiervoor langs bij de gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen, waar we u graag meer vertellen over de kracht van dit model. Tevens kunt u hier vrijblijvend een proefrit maken.