klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander PHEV is de populairste plug-in-hybride van het land, maar toch neemt de Japanse automaker daar geen genoegen mee. Vanaf september 2015 is de tweede generatie Outlander PHEV beschikbaar voor een bedrag van 41.990 euro en met slechts 7% bijtelling. Zo’n tussentijdse vernieuwing stelt in veel gevallen weinig voor, maar Mitsubishi laat zien hoe het wel moet. Een nieuw uiterlijk, meer comfort en een nog efficiëntere aandrijfunit staan aan de basis van de vele vernieuwingen, maar sluiten tevens perfect op elkaar aan om de bestuurder een heerlijke rijervaring te kunnen bieden. Bij autobedrijf Koop Doorten vertellen we u graag meer over de Mitsubishi Outlander, maar ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van andere modellen van Mitsubishi.

De vele voordelen van de nieuwe Mitsubishi Outlander

Allereerst beschikt de nieuwe Mitsubishi Outlander over een fris en strak design. Verschillende nieuwe elementen zorgen ervoor dat de nieuwe Outlander PHEV gemakkelijk te herkennen is. Daarnaast is de nieuwe variant nog zuiniger dan het origineel en is deze tevens stiller. Door het verlaagde verbruik valt de Mitsubishi Outlander PHEV in 2015 nog in het bijtellingstarief van 7%, waardoor de Outlander vooral voor zakelijke rijders erg interessant is. Tegelijkertijd is de nieuwe Mitsubishi Outlander ook aanzienlijk comfortabeler door de vele toeters en bellen die zelfs op de voordeligste Business Edition aanwezig zijn. Voor eenieder die meer verwacht, zijn er nog drie edities van de Mitsubishi Outlander PHEV beschikbaar.

Iedere Mitsubishi is welkom bij Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten beschikt over veel kennis en ervaring, vooral als het gaat om de modellen van Mitsubishi. Voor een gloednieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kunt u bij ons terecht, maar ook bij het onderhoud van het origineel of van bijvoorbeeld een Mitsubishi ASX kunnen we u uitstekend helpen. Wij heten u, en eventueel uw Mitsubishi, dan ook graag welkom in onze showroom.

Meer weten?