klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander hybrid

Als u een plug-in-hybride SUV zoekt, dan komt u al snel uit bij de Mitsubishi Outlander PHEV. Het is dan ook niet voor niets dat deze plug-in-hybride zo ontzettend populair is en door velen erg wordt gewaardeerd. Toch blijft Mitsubishi streven naar meer, want met de tweede generatie Outlander PHEV tilt het Japanse automerk de moderne SUV naar een nog hoger niveau. Uiteraard is de Mitsubishi Outlander hybrid weer zuiniger, maar ook is deze luxueuzer en comfortabeler dan ooit tevoren. Voor een proefrit in dit nieuwe pareltje kunt u uiteraard bij autobedrijf Koop Doorten terecht, waar we u ook graag informeren over opties voor het onderhoud van deze moderne wagen.

Zo herkent u de tweede generatie Mitsubishi Outlander hybrid

Waar de tweede generatie van de meeste automodellen vaak weinig nieuws met zich meebrengt, is dat bij de Mitsubishi Outlander hybrid wel anders. Zo herkent u deze nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV al vanaf meters afstand, want het nieuwe uiterlijk springt meteen in het oog. De dagrijverlichting is helemaal opnieuw ontworpen en ook de achterlichten met led-techniek grijpen direct de aandacht. De ‘black Chrome’ grille en de nieuwe bumpers dienen ook als herkenningspunten van deze tweede generatie.

Mitsubishi Outlander PHEV aanschaffen

De voordeligste Mitsubishi Outlander PHEV schaft u bij autobedrijf Koop Doorten al aan voor 41.990 euro. Met slechts 7% bijtelling is deze plug-in-hybride SUV vooral voor zakelijke rijders enorm interessant. Neem vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie over andere edities of een proefrit in de Mitsubishi Outlander hybrid.

Onderhoud van uw Mitsubishi

Om uw Mitsubishi zo lang mogelijk in optimale staat te houden, is onderhoud van levensbelang. Bij Koop Doorten beschikken we over kennis van ieder model van Mitsubishi, inclusief de allernieuwste series. Met onze vakkundige kijk op onderhoud, weet u zeker dat uw auto juist wordt behandeld en nog jarenlang voor veel rijplezier zal zorgen.