klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander hybride

Met een Mitsubishi Outlander hybride zet u de eerste stap richting de toekomst. Deze auto is niet alleen zuinig en daardoor goed voor het milieu, het bespaart u ook heel wat geld door de combinatie van twee elektromotoren en één benzinemotor. Bovendien schaft u de Mitsubishi Outlander PHEV al aan voor slechts 41.990 euro. Vergeet bovendien niet dat u in 2015 van een bijtellingstarief van 7% geniet, waardoor deze plug-in-hybride enorm populair is onder zakelijke klanten. Bij autobedrijf Koop Doorten helpen we u graag verder in uw zoektocht naar de ideale Mitsubishi Outlander hybride. Een proefrit of een kijkje in deze hedendaagse SUV behoren uiteraard tot de mogelijkheden, maar vergeet ook vooral niet dat we bij Koop Doorten graag het onderhoud van uw Mitsubishi voor onze rekening nemen. Zo hoeft u nooit te stoppen met het genieten van uw Mitsubishi Outlander.

Voordelige Mitsubishi Outlander hybride

Door de twee elektromotoren waarop de Mitsubishi Outlander PHEV kan vertrouwen, zult u slechts sporadisch benzine hoeven te tanken. Dat scheelt in de portemonnee, maar ook de aanschafprijs van deze Mitsubishi Outlander hybride liegt er niet om. De Business Edition kost slechts 41.990 euro, de Executive Edition 44.990 euro en de Instyle 49.990 euro. Voor diegenen die graag over een volledig uitgeruste Mitsubishi Outlander PHEV willen beschikken, bedraagt de aanschafprijs van de Instyle+ 53.990 euro. Op welke vlakken deze edities precies van elkaar verschillen, vertellen we u graag bij een bezoek aan onze showroom.

Koop Doorten: voor al uw Mitsubishi wensen

Voor meer informatie over de Mitsubishi Outlander PHEV of een ander model van Mitsubishi neemt u vrijblijvend contact op met autobedrijf Koop Doorten. Ook voor vragen, advies of hulp bij het onderhoud van uw eigen model van dit Japanse automerk, staan we bij Koop Doorten voor u klaar. Jarenlange kennis, ervaring en persoonlijk advies geven ons genoeg houvast om u altijd vakkundig te kunnen helpen.