klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV

Op zoek naar een zuinige auto die ook klasse uitstraalt? Dan bent u bij Koop Doorten aan het juiste adres! Koop Doorten kan u de Mitsubishi Outlander PHEV aanbieden. Deze plug-in-hybrid crossover is beschikbaar in meerdere uitvoeringen: de Business edition, Executive edition, Instyle en de Instyle+. Wij gaan hier nader in op de Mitsubishi Outlander PHEV.

outlander-phev-xline

Specificaties van de Mitsubishi Outlander PHEV

Met de Mitsubishi Outlander PHEV beschikt u over een standaard vierwielaandrijving, automatische transmissie en een hoge zitpositie. Natuurlijk heeft u met de Outlander PHEV ook de voordelen van elektrisch rijden. De 18” velgen zijn voorzien van een afgeronde rand met coating voor een fraaie uitstraling. Door de opvallende achterlichtunits die met LED zijn ontwikkeld wordt de veiligheid en de uitstraling verhoogt. Stap in de Mitsubishi Outlander PHEV en ervaar de comfort waar deze auto over beschikt. Door de royale beenruimte wordt het rijplezier vergroot. Doordat de Mitsubishi Outlander PHEV is voorzien van een dikkere voorruit en geluiddempend glas is de Outlander PHEV stiller dan ooit. De bedieningsorganen bevinden zich op het stuur en zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Met een bagageruimte van 463 liter heeft u genoeg plek om uw spullen in kwijt te kunnen.

De twee elektromotoren worden gevoed door een pakket van lithium-ion-accu’s van 300 volt en een capaciteit van 12 KWh. De 2,0 liter benzinemotor is gekoppeld aan een generator en kan beide elektromotoren voorzien van stroom. Als de Mitsubishi Outlander PHEV vertraagt dienen de elektromotoren als generator zodat de accu’s weer opgeladen worden. Met de keuzehendel kan regeneratief remmen in drie stappen worden aangepast. Een geluidssignaal waarschuwt voetgangers in de nabijheid van de auto als de motor uitgeschakeld is, bij een toenemende snelheid tot 36 km/h klinkt er een signaal en bij vertragen klinkt vanaf 32 km/h een signaal.

Mitsubishi Outlander PHEV bij Koop Doorten

Bent u geïnteresseerd in de Mitsubishi Outlander PHEV? Wilt u de auto met eigen ogen zien of wilt u een proefritje maken? Kom dan gerust eens bij ons langs. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar.

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

De Mitsubishi Outlander PHEV is één van de indrukwekkendste modellen van dit Japanse automerk op dit moment. Niet alleen van dit merk overigens, want de Outlander PHEV is de populairste SUV in zijn soort. Efficiëntie, comfort en luxe staan bij deze auto centraal. In september 2015 is de tweede generatie Outlander PHEV op de markt gekomen. Deze is nog zuiniger, nog luxer en nog comfortabeler. Met een startprijs van €35.990 en een bijtellingstarief van 22% is de Mitsubishi Outlander PHEV een plug-in-hybride die door niemand over het hoofd gezien mag worden. Bij autobedrijf Koop Doorten laten we u dan ook graag persoonlijk kennismaken met de Outlander PHEV.

De luxe van de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV

Hoewel de eerste generatie Outlander PHEV al erg stijlvol oogde, heeft men de nieuwste variant een nog luxueuzer uiterlijk gegeven. Door middel van hoogwaardige materialen en een strakkere afwerking oogt de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV nu nog moderner, luxueuzer en uitnodigender. Dat geldt overigens niet alleen voor de buitenkant van de Outlander PHEV, ook het interieur is nu nog stijlvoller. Naast de in het oog springende veranderingen, is ook het MMCS-navigatiesysteem nu vele malen intuïtiever, wat zorgt voor een zorgeloze rijervaring.

Ervaar de Mitsubishi Outlander PHEV zelf

Bij autobedrijf Koop Doorten hebben we alle edities van de Mitsubishi Outlander PHEV voor u klaarstaan, zodat u zelf een weloverwogen keuze kunt maken. Natuurlijk helpen we u daar, indien nodig, graag bij, want onze jarenlange kennis en ervaring komt daar zeker bij van pas. Ook voor een proefrit kunt u bij ons aankloppen. Zelf hopen we u nog veelvuldig terug te zien, want een Mitsubishi moet uiteraard goed onderhouden worden om er lang van te kunnen blijven genieten. Dat onderhoud nemen we bij Koop Doorten ook graag op ons.

Meer weten?