klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV review

Bij het uitzoeken van een gloednieuwe auto is het lastig om te vertrouwen op anderen. Een Mitsubishi Outlander PHEV review kan u veel vertellen over dit gloednieuwe model van het Japanse automerk, maar de feiten in combinatie met een professionele mening van een autobedrijf met kennis en ervaring, zijn vaak van grotere waarde. Bij autobedrijf Koop Doorten zijn we specialist op het gebied van Mitsubishi modellen en kunnen we u dus een gepaste Mitsubishi Outlander PHEV review voorschotelen van deze zeer voordelige en uiterst efficiënte SUV. Deze plug-in-hybride is niet alleen de populairste van ons land, maar de tweede generatie van dit model brengt ook een groot aantal extra voordelen met zich mee. Voor een kijkje in de Mitsubishi Outlander PHEV, een proefrit of voor het onderhoud van uw reeds aangeschafte Mitsubishi, kunt u terecht bij Koop Doorten.

Het nieuwe design van de Mitsubishi Outlander PHEV

Het is inmiddels wel bekend dat de Outlander PHEV uiterst zuinig is door te vertrouwen op twee elektromotoren en een benzinemotor. De modellen van de tweede generatie verbeteren deze aspecten, maar ook zijn er qua design enige veranderingen doorgevoerd ten opzichte van het eerdere model. Wat vooral in het oog springt wanneer u een blik werpt op de nieuwe Outlander PHEV, is de verlichting. De nieuwe voorzijde is direct te herkennen aan de strakke koplampen die perfect aansluiten op de stijlvolle grille en de dagrijverlichting met een gloednieuw design. Ook de achterlichten, die vertrouwen op led-techniek, zijn vernieuwd en daardoor een van de herkenningspunten van deze tweede generatie. Daarnaast zijn de grille, 18-inch wielen en bumpers nu opvallende herkenningspunten, zeker ten opzichte van de benzine- en dieselvarianten van de Mitsubishi Outlander.

Autobedrijf Koop Doorten voor al uw vragen over Mitsubishi

Bij autobedrijf Koop Doorten kunt u terecht voor al uw vragen over modellen van Mitsubishi, proefritten in nieuwe modellen, zoals de Mitsubishi Outlander PHEV, en hulp met het onderhoud van deze auto’s. Voor een professionele Mitsubishi Outlander PHEV review, zit u bij Koop Doorten dus helemaal goed.