klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV test

De Mitsubishi Outlander PHEV is op papier al een ijzersterke plug-in-hybride, maar een echte Mitsubishi Outlander PHEV test voert u natuurlijk het liefst zelf uit. U wilt de auto kunnen voelen en u wilt eigenhandig ervaren wat de verschillen tussen de uiteenlopende edities zijn. Bij autobedrijf Koop Doorten geven we u die mogelijkheid. Niet alleen beschikt men bij Koop Doorten over jarenlange ervaring met de vele modellen van Mitsubishi, ook vertrouwt men graag op persoonlijk advies, bijvoorbeeld bij een Mitsubishi Outlander PHEV test. Voor een proefrit, advies of meer informatie over het onderhoud van een model van Mitsubishi, gaat u naar autobedrijf Koop Doorten.

Zelf de Mitsubishi Outlander PHEV testen

De specificaties van de Mitsubishi Outlander PHEV zijn erg indrukwekkend. De tweede generatie van deze plug-in-hybride verbetert het vorige model op alle punten. Meer comfort, een doordachter interieur en een nog zuiniger verbruik zijn hier het resultaat van. Daarnaast is de Outlander met een prijskaartje van 41.990 en slechts 7% bijtelling in 2015 vooral voor de zakelijke markt zeer voordelig te noemen. Uiteindelijk moet u echter zelf achter het stuur kruipen en dan is het fijn als u zelf eerst een Mitsubishi Outlander PHEV test kunt uitvoeren. Bijvoorbeeld door een proefrit te maken of door de auto van binnen en buiten te inspecteren. Houd daarbij vooral vast aan uw eigen wensen en eisen, zodat u tevens de juiste uitvoering kiest.

Onderhoud en aanschaf van uw Mitsubishi

Bij autobedrijf Koop Doorten vindt u niet alleen jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop van gloednieuwe modellen van Mitsubishi, ook besteden wij veel aandacht aan het onderhoud van deze auto’s. Neem dus gerust contact met Koop Doorten op voor een proefrit in bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander PHEV of voor het onderhoud van uw eigen Mitsubishi. Zo blijft u nog vele jaren genieten van uw geweldige auto.