klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV AssenOutlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV is een populaire en toch zeer voordelige auto. Het ruime interieur van deze SUV geeft u een vrij gevoel tijdens het rijden. Het vernieuwde design geeft het model van dit jaar een strakke en stijlvolle uitstraling. Bovendien koopt u voor een lage prijs een auto van een topmerk, mede dankzij de bijtelling van slechts 15% die nog tijdelijk geldt.

Neem contact met ons op

De Mitsubishi Outlander PHEV

Had u voorheen wellicht bezwaren tegen het aankopen van een grote SUV in verband met het milieu, deze semi-elektrische auto is de meest groene terreinwagen ter wereld die u zonder gewetenswroeging kunt kopen. De auto heeft een brandstofmotor en twee elektrische motoren die kunnen worden opgeladen via de dual charger. Hierdoor is zowel normaal als snel laden mogelijk en kunt u meteen weer verder. De auto is uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privégebruik. Bovendien heeft het nieuwe model een nieuw uiterlijk met een strak ‘Dynamic Shield’ aan de voorkant. Met LED lichten, nieuwe bumpers en een 3D grill geeft dit een compleet nieuw uiterlijk aan de auto.

Een betrouwbaar autobedrijf in de buurt

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf omgeving Assen om uw Mitsubishi Outlander PHEV te kopen, dan kunt u terecht bij Autobedrijf Koop Doorten. Naast nieuwe auto’s van verschillende topmerken kunt u bij ons terecht voor occasions en kunt u uw oude auto inruilen. Voor een proefrit of verdere informatie kunt u van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur bellen naar telefoonnummer 0528-267425. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@koopdoorten.nl. U bent bovendien van harte welkom om even langs te komen, ons autobedrijf in Hoogeveen is dichtbij en gemakkelijk te bereiken vanuit Assen. Een routebeschrijving vindt u op de website.