klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV DrentheOutlander PHEV

De uiterst voordelige Mitsubishi Outlander PHEV koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen, Drenthe. De auto zorgt voor een optimale kwaliteitsbeleving en hoog reiscomfort als semi-elektrische SUV. Het ruime interieur en een soepel onderstel kenmerken het rustige karakter van de SUV. Door een prima samenwerking van verbrandingsmotor en elektromotoren biedt deze auto soepele prestaties.

Neem contact met ons op

De voordelen van de Mitshubishi Outlander PHEV

Met de Mitsubishi Outlander PHEV Vehicle profiteert u optimaal van de overheidsmaatregelen om het gebruik van semi-elektrische voertuigen te stimuleren. Tijdelijk profiteert u nog van slechts 15% bijtelling op deze auto. De Mitsubishi Oulander PHEV beschikt over vele extra’s en is een krachtige en toch elegante auto. De veelzijdige plug-in hybride crossover is ideaal voor zowel zakelijk als privégebruik. Met een dual charger aansuiting kunt u zowel normaal als snel laden en het vernieuwde navigatiesysteem van de auto brengt u snel naar uw bestemming. Daarnaast is dit model SUV populair om de hybride techniek, lage CO2-uitstoot en het zuinige rijden.

Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen

Bij Autobedrijf Koop Doorten koopt u bij een betrouwbare dealer onder andere uw auto van Mitsubishi.Daarnaast is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen voor een andere occasion. Ons autobedrijf in de provincie Drenthe is gemakkelijk te bereiken en u vindt een routebeschrijving op onze website. Daarnaast kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur bereiken via telefoonnummer 0528-267425. Een e-mail sturen kan ook op info@koopdoorten.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord.