klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV Emmen

Voor de zeer voordelige Mitsubishi Outlander PHEV kunt u terecht bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen, nabij Emmen. Deze semi-elektrische SUV is niet alleen de meest milieubewuste terreinwagen ter wereld, de auto geeft zijn bestuurder ook een optimaal reiscomfort. Doordat de verbrandingsmotor en elektromotoren uitstekend samenwerken geniet u van een soepele rijervaring. Het model van dit jaar heeft een nieuw design, die de auto en krachtige en stijlvolle uitstraling geeft.

Energiezuinige auto én goed voor uw portemonnee

De Mitsubishi Outlander PHEV is niet alleen energiezuinig, maar wordt tijdelijk nog door de overheid gesubsidieerd. Hierdoor betaalt u nu nog slechts 15% bijtelling. De lage CO2 uitstoot en het zuinige rijden zijn nog twee voordelen die de auto biedt. Bovendien beschikt de auto over dual-zone climate control, parkeersensoren aan de achterzijde en cruise control. Wilt u een nog completere SUV, dan is er de mogelijkheid tot uitbreiding met bijvoorbeeld verwarmde autostoelen voorin, lederen bekleding of stuurverwarming. U kunt de auto dankzij de dual charger zowel op normale snelheid laden als snelladen. Is de lader onverhoopt leeg, dan gaat de SUV automatisch over op het gebruik van enkel brandstof.

Autobedrijf omgeving Emmen

U koopt de Mitsubishi Outlander PHEV betrouwbaar en vlakbij bij Autobedrijf Koop Doorten. Ook andere topmerken zoals Daihatsu en Subaru worden door ons vertegenwoordigd en u kunt bovendien uw huidige auto inruilen voor een occasion. Ons autobedrijf in Hoogeveen is dichtbij en gemakkelijk te bereiken. U vindt een routebeschrijving op onze website. Van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur kunt u ons daarnaast bereiken op telefoonnummer 0528-267425. Ook wanneer u een e-mail stuurt naar info@koopdoorten.nl, sturen wij zo spoedig mogelijk een antwoord.