klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV Hoogeveen

Zoekt u de Mitsubihsi Outlander PHEV in Emmen, Meppel of Hoogeveen? Autobedrijf Koop Doorten is de Mitshubishi dealer in Hoogeveen. Dit is hét moment om tot aankoop van een populaire Mitsubishi Outlander PHEV over te gaan: Tijdelijk profiteert u namelijk nog van een bijtelling van slechts 15%. De semi-elektrische SUV heeft al veel autorijders overtuigd, zowel op het gebied van zakelijk als privégebruik. U kunt de Mitsubishi komen bekijken bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen.

De Mitsubishi Outlander PHEV 2016

Wat u direct op zal vallen aan deze Plugin Hybrid Electric Vehicle is het zeer ruime interieur, zelfs voor een SUV. Het geeft een gevoel van ruimte en vrijheid wanneer u in de auto rijdt. Het model van dit jaar heeft naast een vernieuwd interieur een andere voor- en achterkant met een robuust en toch elegant design. Daarnaast is de auto uitgerust met een dual charger ofwel dubbele lader, wat ervoor zorgt dat u zowel normaal als snel kunt laden. Ideaal wanneer u eens wat minder tijd heeft om bij een laadpunt te wachten tot u verder kunt. Een aanhanger met een gewicht tot 1.500 kilogram is nog steeds geen probleem voor de SUV. 

Deze en andere auto’s kopen bij Autobedrijf Koop Doorten

Bij Autobedrijf Koop Doorten koopt u onder andere de nieuwste auto’s van het merk Mitsubishi. Daarnaast kunt u terecht voor auto’s van andere topmerken zoals Daihatsu en Subaru. Bent u op zoek naar een occasion en wilt u eventueel uw oude auto inruilen, dan kan ook dit bij het betrouwbare autobedrijf te Hoogeveen. Denk aan occasions van automerken zoals Fiat, Audi en BMW, maar ook van bovengenoemde merken. Voor meer informatie over deze of één van onze andere auto’s, kunt u contact opnemen op telefoonnummer 0528-267425 of een e-mail sturen naar info@koopdoorten.nl. Wij zijn tijdens de openingstijden op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur bereikbaar. Een bezoekje brengen mag ook altijd, hiervoor vindt u een routebeschrijving op onze website