klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander Assen

Een strak vormgegeven SUV met een sportieve uitstraling, die u milieubewust laat rijden: dat is de nieuwe Mitsubishi Outlander. Met een ruim interieur en handige functies zoals het Keyless Operation System, is het bovendien een zeer complete auto. Een waarmee u comfortabel rijdt op ieder wegdek. U koopt de Outlander bij Autobedrijf Koop Doorten, te Hoogeveen, nabij Assen.

Een voordelige en milieuvriendelijke SUV

De ruime Outlander is voorzien van het Mitsubishi Multi Communication System, waarmee u gemakkelijk navigeert en volledig op de hoogte blijft van het brandstofgebruik. Dit is overigens relatief laag bij de SUV, net als de CO2-uitstoot van de auto. Het geluidsysteem in de auto is ontworpen in samenwerking met Rockford Corporation en er bevinden zich maar liefst negen luidsprekers in de auto, wat zorgt voor niet alleen een ruim gevoel maar ook voor optimaal luisterplezier tijdens het rijden. De auto is niet alleen op zijn plaats in een stedelijke omgeving, ook offroad zorgt hij voor een uitstekend rijcomfort.

Voor de zakelijke rijders is de Outlander extra voordelig dankzij de bijtelling van 22%. Profiteer van dit voordeel door naar Autobedrijf Koop Doorten te gaan, uw betrouwbare dealer te Hoogeveen, nabij Assen

Autobedrijf Koop Doorten voor de aankoop van uw Outlander

Bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen, nabij Assen, helpen wij u graag met de aankoop van uw Mitsubishi. Of wanneer u een model van een ander automerk verkiest kunnen wij u hier ook in van voorzien. Daarnaast kunt u ook terecht voor een occasion van merken als Fiat, Ford of BMW. Wij helpen u graag door persoonlijk contact en een eerlijk advies, bel ons daarom vrijblijvend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 t/m 17:00 uur op telefoonnummer 0528-267425. Een e-mail sturen mag ook, dit kan naar info@koopdoorten.nl. Kom gerust eens langs om deze en andere auto’s te bekijken, een routebeschrijving staat op onze website.

Neem contact met ons op