klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander Drenthe

Het krachtige en toch stijlvolle design van de Mitsubishi Outlander is een duidelijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Maar ook door een ruimer interieur is de inmiddels populaire SUV er alleen maar beter op geworden. Deze mooie en bovendien energiezuinige Mitsubishi koopt u nu bij Autobedrijf Koop Doorten, te Hoogeveen.

Een krachtige en voordelige SUV

De Mitsubishi Outlander heeft een lage CO2 uitstoot, brandstofverbruik én een lage bijtelling (22%) voor als u de auto zakelijk wilt rijden. Zo is de aankoop van deze nieuwe Outlander niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door de LED-technologie voor de koplampen en de geïntegreerde parkeerverlichting is de auto gemakkelijk in de stad te gebruiken. Maar ook offroad mag de Outlander er zijn, met een ontwerp dat is afgeleid van voorgaande modellen die zeer functioneel zijn gebleken voor het gebruik op buitenwegen en offroad. Dankzij Active Stability Control heeft u een verbeterde grip op de weg en kan mogelijk slippen worden voorkomen. Door audiobediening op het stuur, Dual Climate Control, Keyless Operation System en vele andere feautures is de Mitsubishi Outlander bovendien zeer compleet uitgerust. 

Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen

Een Mitsubishi Outlander kopen in de provincie Drenthe kan bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen. Ons gerenommeerde autobedrijf stelt persoonlijk contact en hoge kwaliteit voorop en nodigt u dan ook graag uit om langs te komen en deze en andere modellen te bekijken. Mocht u een ander merk auto gezien hebben die uw voorkeur geniet vertel het ons en mogelijk kunnen wij u hier ook in voorzien. Ook kunt u uw huidige auto eventueel inruilen bij ons. Bel ons op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, of op zaterdag van 09:30 t/m 17:00 uur via telefoonnummer 0528-267425. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl, die wij dan zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden. Een routebeschrijving kunt u op onze website vinden.

Neem contact met ons op