klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander EmmenMitsubishi Outlander Nieuw

Bent u op zoek naar een zuinige SUV waarmee u gezien mag worden, dan is de Mitsubishi Outlander een uitstekende keuze. De Mitsubishi Outlander is zowel geschikt voor gebruik in de stad als op onverharde wegen in een natuurlijke omgeving. Doordat de CO2 uitstoot laag is en de auto zeer efficiënt is op het gebied van brandstofverbruik, rijdt u bovendien milieubewust en zuinig. 

Neem contact met ons op

Een zeer complete SUV

Niet alleen het vernieuwde krachtige uiterlijk van de auto trekt de vele kopers van deze auto aan. Als SUV heeft de Outlander namelijk een ongekend ruim interieur. In combinatie met de functies die het bedienen van de SUV wel heel gemakkelijk maken, is dit een zeer comfortabele auto. Denk aan functies in de standaarduitrusting zoals Active Stability en Traction Control, Keyless Operation System, cruisecontrol en Dual-zone climate control.

Wanneer u deze auto zakelijk wilt rijden kan dit vanaf dit jaar met een bijtelling van 22%. Profiteer van dit voordeel en kom langs bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen, nabij Emmen.

Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen

Autobedrijf Koop Doorten biedt de laatste modellen van het automerk Mitsubishi aan, maar ook voor een mooie occasion kunt u bij ons terecht en u kunt uw huidige auto hierbij eventueel inruilen. Onder onze occasions bevinden zich regelmatig auto’s van bekende automerken zoals Audi en BMW en ook de merken waarvan wij zelf dealer zijn vindt u terug in de collectie. Voor meer informatie over de Outlander of de andere mogelijkheden, kunt u op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur bellen op telefoonnummer 0528-267425. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@koopdoorten.nl, die wij dan graag zo snel mogelijk beantwoorden. Voor onze locatie nabij Emmen vindt u een routebeschrijving op onze website.

Neem contact met ons op