klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander Hoogeveen

Met de Mitsubishi Outlander kunt u zowel offroad als in de stad comfortabel rijden. Het ruime interieur zorgt voor een uitstekende rijervaring en is voorzien van de nieuwste functies. U koopt de Outlander bij Autobedrijf Koop Doorten, te Hoogeveen.

Opvallende eigenschappen van de Mitsubishi Outlander

Door een lage CO2 uitstoot en een energiezuinige motor is de auto zeer energiezuinig, geen gewetenswroeging meer dus vanwege het aanschaffen van een SUV. Wanneer u de Mitsubishi Outlander zakelijk wilt rijden kan dit vanaf dit jaar met een bijtelling van 22%.

Het nieuwe Dynamic Shield aan de voorzijde maakt de auto tot een imposante verschijning. Deze is namelijk voorzien van nieuwe bumpers, een 3D grill en LED lichten voor een nog strakker design. En dit design loopt, in tegenstelling tot bij oudere modellen SUV van het merk, helemaal door tot aan de flanken van de auto. Dit zorgt voor een nog sportievere en strakkere uitstraling. De carrosserie is aan de onderzijde geheel in zwart uitgevoerd wat het design van de auto complementeert. Naast het uiterlijk van de auto profiteert u daarnaast van handige functies zoals het Keyless Operating System. Dit houdt in dat u de sleutel alleen maar bij u hoeft te dragen om de deuren te ontgrendelen/vergrendelen en de auto te kunnen starten en uitzetten.

Koop uw Outlander bij Autobedrijf Koop Doorten

Wanneer u de Mitsubishi Outlander kopen wilt, kunt u terecht bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen. Kom gerust langs in onze showroom om de Mitsubishi Outlander in levende lijve te zien. Daarnaast bieden wij diverse occasions aan, eventueel kunt u ook uw huidige auto inruilen. Bel ons vrijblijvend voor meer informatie op telefoonnummer 0528-267425, wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl. Een routebeschrijving naar ons autobedrijf te Hoogeveen vindt u op onze website. 

Neem contact met ons op