klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Pajero

De Mitsubishi Pajero is het toonbeeld van een robuuste 4WD met een hoop comfort. Veel mannen dromen er dan ook, al sinds dat ze een kleine jongen waren, van om ooit zo’n stoere 4WD in hun bezit te krijgen. Wilt u die jongensdroom werkelijkheid gaan maken? Dan is de Mitsubishi Pajero de auto voor u. De Pajero is verkrijgbaar vanaf € 92.580,00.

De specificaties van de Pajero

De Mitsubishi Pajero is een stijlvolle doch stoere 4WD die, naast een krachtige motor, ook beschikt over een hoop comfort. Zo is de auto zeer ruim en heeft u dankzij de hoge zitpositie een perfect zicht over de omgeving. Omdat de zitplaatsen flexibel zijn, kunt u de Pajero binnen enkele ogenblikken van een luxueuze zevenzitter voor de hele familie ombouwen tot een tweezits bestelwagen met voldoende laadruimte. De stoelen zijn namelijk heel eenvoudig weg te klappen onder de vloer. Als u nog meer laadruimte wenst, kunt u ook altijd nog een aanhanger met een gewicht tot 3.500 kg achter de Pajero hangen.

De motor in de Pajero is niet alleen heel krachtig, maar ook soepel en stil. Zo wordt de grote trekkracht en het vermogen gecombineerd met het comfort van een stille motor. Dankzij de 3.2 liter dieselmotor heeft u met de Pajero optimale grip, ook off road.

Veiligheid

Naast comfort en een krachtige motor, biedt de Pajero ook voldoende veiligheid om uzelf en uw medepassagiers veilig te kunnen vervoeren. Dankzij de Active Stability and Traction Control en het ABS met elektronische remkracht verdeling, profiteert u van optimale stabiliteit tijdens het rijden. Mocht u toch een aanrijding krijgen, dan zullen de zes airbags u en uw medepassagiers zoveel mogelijk beschermen tegen enige schade.

Autobedrijf Koop Doorten

Bent u geïnteresseerd in de Mitsubishi Pajero en zou u graag een proefrit willen maken in deze wagen? Bel ons dan gerust voor een afspraak. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen om de wagen te bekijken of om een vrijblijvende offerte op te laten stellen.