klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Pajero Drenthe

De Mitsubishi Pajero is een fantastische en veelzijdige auto en als autobedrijf zijn we er trots op dat wij de officiële dealer zijn voor regio Drenthe.

Stijlvolle terreinwagen

De Pajero is een grote 4x4-wagen met plaats voor maar liefst 7 personen. Ideaal als gezinsauto voor dagelijks gebruik en tijdens vakanties. Maar de auto is tegelijkertijd ook heel flexibel inzetbaar en stijlvol. U kunt er dan ook gerust mee voor de dag komen om ermee naar kantoor te rijden, want zowel de buitenkant als het interieur getuigen van stijl, comfort en luxe! Het oog wil tenslotte ook wat: zachte, lederen bekleding, geborsteld aluminium details en een robuuste, maar chique buitenkant.

Een auto die alles aankan

Deze terreinwagen kan werkelijk alles aan; een groep enthousiaste kinderen naar voetbal brengen? Geen probleem! Een heleboel inkopen doen voor de zaak, of een vriend helpen verhuizen? Met gemak! U klapt gewoon één of twee achterbanken in en u beschikt over een grote laadruimte die geschikt is voor zware vracht. U rijdt met deze auto naar de camping voor een familievakantie; bepakt en bezakt met alles wat u nodig heeft, of u trekt er met een stel vrienden op uit voor een off-the-road trip. Het maakt niet uit, met deze auto kunt u alles!

Betrouwbare dealer bij u in de buurt

Voor de aanschaf en het onderhoud van een auto wilt u uiteraard het comfort van een betrouwbare partner; iemand die goed advies geeft en u geen 'poot uitdraait' als het op onderhoud aankomt. Dat is precies waarom u zich bij Autobedrijf Koop Doorten zo thuis zal voelen! Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en bespreek met ons wat de opties zijn voor financiering. Inruil behoort overigens ook tot de mogelijkheden en wij hebben bovendien regelmatig interessante occasions!