klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Pajero Emmen

Als autobedrijf zien we het als een uitdaging om voor elke klant de perfecte auto te vinden. De Mitsubishi Pajero is zo veelzijdig en hoogwaardig, dat hij ook de meest veeleisende chauffeur met gemak tevreden stelt!

Sterke terreinwagen; uw partner voor een druk leven

Veel op de weg voor uw werk? Heeft u een 'bijbaan' als chauffeur voor de kinderen om naar school, clubs en vrienden te gaan of heeft u regelmatig voldoende ruimte nodig om boodschappen in te sjouwen? Of misschien staat u regelmatig op een beurs en moet u daarvoor benodigdheden vervoeren? Kortom, u heeft, zoals zoveel anderen, een druk leven! Om al die taken te kunnen volbrengen en mobiel en flexibel te zijn, heeft u een betrouwbare auto nodig die van alle markten thuis is. De Pajero dus! Hij heeft inklapbare achterbanken zodat u de auto kunt aanpassen aan het aantal passagiers of de hoeveelheid vracht. Bovendien, ziet de auto er ook nog eens fantastisch uit en kunt u er dus altijd en overal mee voor de dag komen.

IJzersterk met luxe en comfort

Deze ruime 4x4-auto heeft een krachtige motor waarmee u elke helling met gemak kunt verslaan. Zware vracht vormt ook geen probleem, mede dankzij het trekvermogen van maar liefst 3300 kg! Toch is hij ook zeer stijlvol en luxe. Dankzij het zachte leer van de bekleding en de kwalitatief hoogwaardige zittingen, reist u in alle comfort.

Betrouwbare dealer dicht bij huis

Autobedrijf Koop Doorten is officiële dealer van Mitsubishi, Subaru, Piaggio en Daihatsu. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen, dus ook voor klanten in Emmen lekker dichtbij! Kom eens kijken in onze showroom en bespreek met ons uw wensen.