klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Pajero Hoogeveen

Zoekt u een veelzijdige, ijzersterke familie-auto die van alle markten thuis is en waarmee u voor de dag kunt komen? Kom dan eens kijken naar de Mitsubishi Pajero. Bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen weten we zeker dat u net zo enthousiast zal zijn als wij!

Kracht en comfort

We praten hier over de grote terreinwagen van de autofabrikant, die al in 1982 werd geïntroduceerd; een echte blijver dus! Hij bedwingt met groot gemak ruig terrein en hellingen tot 35 graden. Maar tegelijkertijd biedt deze auto ook comfort en heeft hij een luxueuze uitstraling waardoor hij ook geschikt is voor deelname aan het dagelijkse verkeer, bijvoorbeeld naar uw werk.

Flexibel met oog voor detail

Een groot pluspunt van de Mitsubishi Pajero is dat hij zeer flexibel is. Zo kan hij gebruikt worden als luxe familieauto met maar liefst zeven zitplaatsen, maar ook als terreinwagen met meer ruimte voor bagage en 5 zitplaatsen en mocht u willen verhuizen of heeft u andere zware lading, dan klapt u ook de middelste bank neer en heeft u twee zitplaatsen en volop ruimte voor de lading.

Welke indeling u ook wenst, de comfortabele stoelen zijn eenvoudig te verstellen en in- of op te klappen. Het luxe interieur omvat hoogwaardige details zoals de subtiele accenten van geborsteld aluminium en een zilverkleurige schakelpookknop, afgewerkt met leder.

Zie en voel het zelf

U schaft niet elke dag een nieuwe auto aan en woorden alleen zijn dan ook niet genoeg om op basis daarvan een keuze te maken. U bent daarom van harte welkom bij Autobedrijf Koop Doorten om de Pajero en de andere modellen van Mitsubishi te komen bekijken, erin te zitten en te voelen of de auto bij u past. Wij kunnen u adviseren en bespreken financiering, inruil en eventuele occassions!