klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Pajero Meppel

Heeft u een auto nodig die werkelijk alles aankan? Die flexibel is en dus zowel geschikt is als familieauto, bedrijfsauto en als auto voor het vervoeren van zware vracht? Wij raden u dan de Mitsubishi Pajero aan. Als autobedrijf zijn wij zijn er trots op dat dit model deel mag uitmaken van het autopark en wij zijn er van overtuigd dat u even enthousiast zal zijn.

De eigenschappen van een all-rounder

Comfort, kracht, flexibiliteit: dat zijn vaak de belangrijkste eisen waar een nieuwe auto aan moet voldoen. De Pajero heeft naast al die eigenschappen ook nog eens een stoer en trendy uiterlijk. Deze auto is dus overal en altijd inzetbaar! U rijdt er in alle comfort mee naar uw werk of zakelijke afspraken, hij doet gemakkelijk dienst als familieauto voor dagelijks gebruik en voor een fijne vakantie. Maar ook het zware werk is voor de krachtpatser geen probleem; een off-the-road trip of een dagje inkopen doen bij uw favoriete woonwarenhuis? Het kan allemaal!

Reizen in comfort en luxe

Het interieur van deze ruime 4x4-auto is luxe en modern. De glanzende, zilverkleurige versnellingspook heeft een knop die afgewerkt is met leer en prachtig combineert met het zachte leder van de zittingen en de accenten van geborsteld aluminium. Het is een automaat, wat tijdens het filerijden veel comfortabeler is. De achterste zittingen kunt u inklappen en zo verandert u de familieauto voor maar liefst 7 personen in een handomdraai in een auto met een grote laadruimte die geschikt is voor zware vrachten.

Betrouwbare dealer dicht bij Meppel

Voor klanten uit Meppel is Autobedrijf Koop Doorten mooi centraal gelegen. Wij zijn officiële dealer van Mitsubishi, Subaru, Piaggio en Daihatsu en hebben regelmatig goede occasions en inruilmogelijkheden. Wij nodigen u uit om zelf te komen kijken en ervaren dat wij niets teveel gezegd hebben. Kom eens langs bij onze showroom om uw wensen te bespreken en wie weet bent u binnenkort ook de trotse bezitter van zo'n fantastische auto!