klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi PHEV

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

Als u op zoek bent naar een Mitsubishi PHEV, dan komt u al snel uit bij de Mitsubishi Outlander PHEV. Dit is niet alleen de populairste plug-in-hybride binnen Mitsubishi, maar is zelfs de meest geliefde plug-in-hybride SUV van het land. Dat komt onder meer door het ongekende comfort en het luxe interieur, maar ook vooral door de zuinigheid waar het bij een PHEV al snel om draait. De tweede generatie van deze geliefde Mitsubishi PHEV is bovendien op veel punten verbeterd en daardoor nog zuiniger, comfortabeler en luxer dan voorheen al het geval was. Bij autobedrijf Koop Doorten laten we u graag vrijblijvend kennismaken met de Mitsubishi Outlander PHEV of een van de andere populaire modellen van Mitsubishi. Bovendien bent u ook voor het onderhoud van uw Mitsubishi bij Koop Doorten aan het juiste adres.

De Mitsubishi Outlander PHEV: uiteenlopende edities

Met een prijs vanaf €35.990 is de Mitsubishi Outlander PHEV erg scherp geprijsd. Zeker als u bedenkt dat de standaarduitrusting, de Mitsubishi Pure, onder meer bestaat uit dual zone climate control, led-dagrijverlichting, Keyless Operation, cruise control, Bluetooth, een automatisch dimmende binnenspiegel, navigatie en meer. Ziet u de two tone 18-inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen en elektrisch verwarmbare voorstoelen wel zitten, dan schaft u voor €40.480 de Intense aan. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan behoren de Intense+ van €43.980, de Instyle van €48.480 en de S-Edition van €51.990 ook nog tot de mogelijkheden.

Autobedrijf Koop Doorten: het adres voor iedere Mitsubishi

Benieuwd naar de exacte verschillen tussen de edities van de Mitsubishi PHEV of op zoek naar een autobedrijf dat het onderhoud van uw eigen Mitsubishi op zich kan nemen? Bij Koop Doorten staan we voor u klaar. Naast jarenlange kennis er ervaring staat bij Koop Doorten ook persoonlijk contact centraal. Loop dus gerust een keer binnen of neem contact met ons op.

Contact